Fame de musical

Naar aanleiding van de maatregelen rondom het corona-virus, worden de voorstellingen van onze schoolmusical FAME uitgesteld. De reeds gekochte kaartjes blijven geldig. Bij verhindering als gevolg van de aangepaste datum volgt restitutie van het bedrag. De nieuwe data voor de uitvoering van FAME zullen op een later moment bekend worden gemaakt. We houden jullie op de hoogte!

 

Fame!

In het schooljaar 2019/2020 presenteren wij u vol trots onze schoolmusical ‘Fame’. Leerlingen en docenten van Het Goese Lyceum locatie Oranjeweg krijgen gedurende het schooljaar dans-, zang- en acteer les. Enthousiaste docenten bouwen zelf decors, maken kostuums en verzorgen de licht- en geluidstechniek. We werken keihard aan een mooie voorstelling om deze in april op onze eigen locatie op de planken te zetten.

Fame vertelt het verhaal van jonge studenten op de New Yorkse High School of Performing Arts die aan hun opleiding tot zanger, danser of muzikant beginnen. Iedere student probeert de top te bereiken. De ups en downs zijn voor sommigen bijna te veel, maar ze blijven vastberaden en zetten door.’

 

Fame de musical uitgesteld