Oranjeweg live!

Op dinsdag 2 februari om 20:00 uur was er een interactieve Open Dag met daarin informatie over onze brugklassen. Daarbij kon er een aantal keuzes gemaakt worden voor verschillende informatierondes over al onze afdelingen (mavo/havo/vwo), het speciaal aanbod (Kunst & Cultuur, Technasium, Gymnasium, Tweetalig VWO), ons reguliere aanbod (Sport & Lifestyle en 4M) en zorg & ondersteuning.

Kijk hier de uitzending terug

Keuze filmpjes van de livestream 2 februari

Zorg VWO TTO Technasium

MAVO  Kunst & Cultuur HAVO

Gymnasium Regulier

Op woensdag 9 december was onze interactieve talkshow. Tijdens deze talkshow, voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) uit groep 8, kwamen allerlei onderwerpen over de brugklas aan de orde. Ook kon u vragen stellen die rechtstreeks in de uitzending werden besproken.

Hieronder kunt u de talkshow terugkijken.

Hier terugkijken

Kennis- making

Kennismaking nieuwe brugklassers en ouders

Leerlingen - 16 juni (14.30-16.00 uur)