Oranjeweg live!

Op dinsdag 2 februari om 20:00 uur was er een interactieve Open Dag met daarin informatie over onze brugklassen. Daarbij kon er een aantal keuzes gemaakt worden voor verschillende informatierondes over al onze afdelingen (mavo/havo/vwo), het speciaal aanbod (Kunst & Cultuur, Technasium, Gymnasium, Tweetalig VWO), ons reguliere aanbod (Sport & Lifestyle en 4M) en zorg & ondersteuning.

Kijk hier de uitzending terug

Keuze filmpjes van de livestream 2 februari

Zorg VWO TTO Technasium

MAVO  Kunst & Cultuur HAVO

Gymnasium Regulier

Op woensdag 9 december was onze interactieve talkshow. Tijdens deze talkshow, voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) uit groep 8, kwamen allerlei onderwerpen over de brugklas aan de orde. Ook kon u vragen stellen die rechtstreeks in de uitzending werden besproken.

Hieronder kunt u de talkshow terugkijken.

Hier terugkijken

Interactieve film

Ontdek Het Goese Lyceum!

Via de interactieve film hieronder kun je kennismaken met Het Goese Lyceum en alle opleidingen.

Afspelen
ma. 02 nov. 2020
Info Goese Lyceum
Click outside of the modal to close it

Experience

Het Goese Lyceum Experience

Leerlingen maken kennis met het aanbod op de Oranjeweg.

4-2-2021 leerlingen die zich hebben ingeschreven krijgen uiterlijk 5-2-2021 bericht over de Online Experience.

Sneak preview

Samen met jouw groep 8 de school leren kennen

(22-1-2021) Om heel groep 8 en hun docent toch een kijkje achter de schermen van Het Goese Lyceum locatie Oranjeweg te laten nemen, organiseren we een online Sneakpreview. Groep 8 belt online in bij Het Goese Lyceum. Wij proberen alle vragen die er in de klas zijn in een half uur te beantwoorden. Dit kan zowel fysiek in de klas alsook online bij een verlenging van schoolsluiting. De scholen die zich voor de fysieke Sneakpreview hadden opgegeven zullen sowieso benaderd worden voor dit online alternatief. Mocht u zich nog graag willen opgeven met uw klas, dan kunt mw. Onderdijk, leerlingencoördinator burgklassen, benaderen via c.onderdijk@pontes.nl.

Juniorklas

Een uitdagend programma voor meer- en hoogbegaafde kinderen

Vooraf aanmelden via de basisschool

(22-1-2021) Op 3, 10 en 24 februari en 3 maart zal een online versie van de Juniorklas plaatsvinden. Leerlingen die hiervoor zijn aangemeld ontvangen uiterlijk 25 januari bericht hierover.

Kennis- making

Kennismaking nieuwe brugklassers en ouders

Leerlingen - 16 juni (14.30-16.00 uur)

Ouders – 16 juni (vanaf 19.00 uur)