Oranjeweg live!

Op dinsdag 2 februari om 20:00 uur zullen wij een interactieve Open Dag organiseren. Naast informatie over onze brugklassen zullen ook keuzes gemaakt kunnen worden voor informatierondes over al onze afdelingen (mavo/havo/vwo), het speciaal aanbod (Kunst & Cultuur, Technasium, Gymnasium, Tweetalig VWO), ons reguliere aanbod (Sport & Lifestyle en 4M) en zorg & ondersteuning.

Klik op de button om de interactieve Open Dag bij te wonen.

Livestream 2 februari

Op woensdag 9 december was onze interactieve talkshow. Tijdens deze talkshow, voor leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) uit groep 8, kwamen allerlei onderwerpen over de brugklas aan de orde. Ook kon u vragen stellen die rechtstreeks in de uitzending werden besproken.

Hieronder kunt u de talkshow terugkijken.

Hier terugkijken

Interactieve film

Ontdek Het Goese Lyceum!

Via de interactieve film hieronder kun je kennismaken met Het Goese Lyceum en alle opleidingen.

Afspelen
ma. 02 nov. 2020
Info Goese Lyceum
Click outside of the modal to close it

Experience

Het Goese Lyceum Experience

Leerlingen maken kennis met het aanbod op de Oranjeweg.

14-1-2021 We zijn ons aan het beraden op een online variant van de Experience. Informatie volgt zo snel mogelijk op deze website en per mail als je je al had ingeschreven.

Meld je hier aan

Sneak preview

Samen met jouw groep 8 de school leren kennen

14-1-2021 We zijn ons aan het beraden op een online variant van de Sneak Preview in jouw eigen klas. Het Goese Lyceum neemt contact op met de ingeschreven basisscholen. Mocht u als groep 8 docent interesse hebben? Dan kunt u uw groep opgeven via onderstaande contactinformatie.

Juniorklas

Een uitdagend programma voor meer- en hoogbegaafde kinderen

Vooraf aanmelden via de basisschool

14-1-2021     We zijn ons aan het beraden op een online variant van de Juniorklas. Informatie volgt zo snel mogelijk per mail aan opgegeven leerlingen en hun ouders.

Kennis- making

Kennismaking nieuwe brugklassers en ouders

Leerlingen - 16 juni (14.30-16.00 uur)

Ouders – 16 juni (vanaf 19.00 uur)